Udviklingsprojekter

Ressource City skal bidrage til at løse en række af klodens mest presserende problemer: Mangel på ressourcer, belastning af miljøet og klimaudfordringen. Vi er igang med at skabe en grøn industriklynge med særligt fokus på upcycling og cirkulær økonomi. Vi har brug for flere virksomheder, der tager ansvar og ønsker at drive forretning med udgangspunkt i cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet. 
Læs mere her

Nyt campus med plads til 3.500 studerende er i gang med at blive bygget på Munkebakken i centrum af Næstved by og åbner op for de første studerende i august 2018.                                                                       
Læs mere her 

Udlændingestyrelsen flytter til Næstved by med 375 medarbejdere. I udgangen af 2017 påbegyndes byggeriet med Udlændingestyrelsens nye domicil ved Næstved Station. I 2019 flytter Udlændingestyrelsen til Næstved.

Elektrificering af jernbanenettet  gik i gang i juni 2017 på strækningen Køge-Ringsted-Næstved og videre sydover.  I den forbindelse flytter vi rampen ved Næstved Station 15-20 meter, og når arbejdet står færdigt i 2018, er transporttiden mellem Næstved og København 34 minutter.  

To nye parkeringshuse er undervejs i Næstved by. Næstved Kommune bygger to nye parkeringshuse ved Næstved Station med plads til henholdsvis 470 og 300 biler og med mulighed for udvidelse. Vi forventer, at de nye parkeringshuse står færdige i sommeren 2018.

Kontakt mig

Rasmus_1_229 x 155 pxljpg

Har du spørgsmål til Næstved kommunes udviklingsprojekter?

RASMUS HOLST-SØRENSEN
Erhvervsdirektør
Tlf.:55 88 52 51
E-mail: rhs@naestvederhverv.dk