Privatlivspolitik

Virksomhedinaestved ved Næstved Erhverv

Fortrolighedspolitik
Næstved Erhverv A/S er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for vores måde at behandle data på.

Samtykke
Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitikken på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Cookies
Ved hjælp af cookies giver Næstved Erhverv de besøgende på vores hjemmesider den bedst mulige oplevelse. Cookies bruges til at se de tidligere handlinger, du har foretaget dig på vores hjemmesider og til at forbedre vores websites. Cookies bruges til at måle trafikken på vores websites og til statistiske formål.

Hvad er en cookie?
En cookie er et lille stykke kode, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil. Cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer. Du kan til enhver tid slette de registrerede cookies fra din computer. Fremgangsmåden afhænger af, hvilken browser du anvender.

Dit samtykke
Ved at besøge Næstved Erhvervs hjemmesider (www.naestvederhverv.dk, www.arbejdskraftalliancen.dk og www.virksomhedinaestved.dk), accepterer du vores brug af cookies.

Links
Vores hjemmesider indeholder links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Næstved Erhverv ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at Næstved Erhverv derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender Næstved Erhverv ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.
Dine personoplysninger
Vores vigtigste sikkerhedsopgave er at passe godt på dine data. I det følgende afsnit er en beskrivelse af Næstved Erhvervs privatlivspolitik med oplysninger om, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, hvornår det sker, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Hvad er personoplysninger
Begrebet personoplysninger dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Besøgende på vores hjemmeside: Vi benytter os af Google Analytics på vores hjemmesider. For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eksempelvis til at se hvilke sider og browsere, vores kunder anvender mest. Denne information giver en bedre indsigt i brugermønstre og bruges til at forbedre de sider, som viser sig svære at navigere rundt i. Informationen bruges også til at optimere design og brugervenlighed. I den forbindelse indsamler Google Analytics din ip-adresse, som slettes efter 14 måneder.

Kontakt Næstved Erhverv: Når du kontakter Næstved Erhverv og en sag oprettes, registreres dette i et CRM system. Det, vi indsamler i CRM systemet, er personnavn, firmanavn, e-mail og telefonnummer samt en note omkring sagen og evt. et videre forløb. Denne information giver os mulighed for at føre statistik over vores indsatser. Dertil kan vi yde en bedre og mere specialiseret service, som er målrettet den registreredes interesser og behov. Den umiddelbare udløbstid er 5 år fra oprettelsen til sletning af aktivitet.

Virksomhedsbesøg: Under et virksomhedsbesøg vil Næstved Erhverv indsamle data med formålet om, at understøtte den registreredes interesser og behov samt til dokumentation- og identificering af lokale erhvervsmuligheder. Det vil forgå igennem et spørgeskema, hvor besvarelserne indtastes elektronisk i Survey Monkey – som er et digitalt spørgeundersøgelsesværktøj. Vi opbevarer som udgangspunkt besvarelserne i op til 5 år. Vi bruger besvarelserne til at tilrettelægge og forbedre vores fremadrettede indsatser. Oplysninger hvor kontaktinformationer fremkommer, videregives ikke til 3. part.

Møder og mødeindkaldelser: Næstved Erhverv har en politik om, at vi sender mailadresserne i bcc feltet, hvis vi sender til flere individer i samme e-mail. Ved mødeindkaldelser, hvor flere individer inviteres til samme møde, tilladelse en indirekte deling af mailadresser: Næstved Erhverv henter belæg (lovhjemmel) for denne aktivitet, igennem en vægtning og vurdering af, at handlingen er til følge af en legitim interesse, som omvendt ikke komprimere den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder. Dette skal desuden læses i sammenhæng til Næstved Erhvervs lovhjemmel for databehandlingen i en bred forstand (: Læs herom på næste side).

Tilmelding til arrangementer og events: Hvis du tilmelder dig et arrangement eller event, indsamler vi de nødvendige oplysninger, der giver os mulighed for at se antallet af tilmeldte og formidle de nødvendige informationer op til/efter et arrangement. Derfor indsamler vi udover navn og firmanavn også e-mail, telefon nr. og adresse. Den umiddelbare udløbstid er 3 år, hvorefter data slettes.

Tilmelding til nyhedsbrev: Udover mailadressen indsamler vi også navn og firmanavn. Dette gør vi, så vi har et overblik over, hvem der følger vores nyhedsbrev. For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du give dit samtykke. Man kan hurtigt og let framelde sig nyhedsbrevet igen.

Spørgeskemaer og analyser: Vi opbevarer som udgangspunkt besvarelserne i op til 5 år i Survey Monkey efter den sidst registrerede besvarelse. Det er valgfrit, om du ønsker at oplyse dine kontaktoplysninger eller ej. Efter 5 år uden aktivitet på den pågældende indsamling vil en sletning finde sted. Vi bruger besvarelserne til at tilrettelægge og forbedre vores fremadrettede indsatser.

Ansøgninger: Opfordrede ansøgninger modtages til en udvalgt mailadresse og ses kun af ansættelsesudvalget. Næstved Erhverv modtager ikke uopfordrede ansøgninger.

Fakturering: Stort set alle arrangementer afholdt af Næstved Erhverv A/S er gratis. Det kan dog forekomme, at der ved udvalgte arrangementer skal betales for deltagelse. Fakturering for deltagelse sker via regnskabsprogrammet E-conomic. Der indsamles i den proces kun oplysninger med det formål at kunne fakturere korrekt. Der foreligger en databehandleraftale med E-conomic, der sørger for, at de registrerede personoplysninger opbevares korrekt.

Hvem vi deler oplysninger med, og hvilke muligheder de har
Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.
Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificerbare oplysninger, såfremt du kontakter os på e-mail eller over telefon. Næstved Erhverv kan dele dine personoplysninger med tredjemand ved din accept og interessekendegivelse. De kontaktoplysninger, som bliver logget i CRM systemet kan tilgås af Væksthusene og øvrige lokale erhvervsfremmeaktører.

Databehandleraftaler
Næstved Erhverv A/S har indsamlet de nødvendige databehandleraftaler med det for øje at levere den bedst mulige sikkerhed for dine personoplysninger.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?
Vi bruger personoplysningerne for at kunne levere en god serviceydelse, hvor formålet er at understøtte den registreredes interesser og behov. Samtidige bruger vi oplysningerne til dokumentation og til effektmåling af offentligt erhvervsfremme.

Meddelelse om ændringer
Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.

Næstved Erhvervs lovhjemmel for databehandlingen
Behandlingen sker med udgangspunkt i en vurdering af, at den er nødvendig af hensyn til udførelsen af en opgave i samfundets interesse og herunder i overensstemmelse med Erhvervsfremmeloven - kapitel 6 § 12 og 13. Samtidig er behandlingen nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave, der henhører under offentlig myndighedsøvelse som Næstved Erhverv har fået pålagt jf. en kontraktlig forpligtelse med Næstved Kommune.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få indsigt i, hvilke personoplsyninger Næstved Erhverv A/S har om dig.
• At få adgang til og få rettet/ændret dine personoplysninger.
• At få slettet personoplysninger.

Spørgsmål eller klager - kontakt Næstved Erhverv:
Sct Peders Kirkeplads 14 B, 4700 Næstved
Tlf. 55 88 55 44
E-mail: ne@naestvederhverv.dk

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Klager over vores behandlinger af personoplysninger skal rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk
https://www.datatilsynet.dk/